Varukorg
Fri frakt - över 199 kr     1-2 dagars leverans
örhängen 27 silver

Hur man väljer rätt örhängen

Örhängen är ett bra sätt att få liv i ditt utseende och få dig att se stilren och fantastisk ut på nolltid. Det är ett måste-tillbehör för alla. När de väljs klokt kan örhängen förbättra dina bästa egenskaper, samt lägga till färg och personlighet i en outfit. Men det är verkligen inte värt det om det inte matchar din ansiktsform och får dig att se konstig ut istället för att täcka dina brister och komplettera ditt ansikte. Det är viktigt att välja örhängen som kompletterar din naturliga skönhet snarare än att välja de som är ”i stil”.

Det bästa sättet att välja örhängen är att titta på din ansiktsform. Ett enkelt hack är att välja örhängen som är motsatta till funktionerna i ditt ansikte. För att bestämma ditt ansiktes naturliga form drar du tillbaka håret och spårar ditt ansiktes kontur i en spegel med tvål eller läppstift.

Ovalt ansikte

Oval ansiktsform har panna som inte är för bred och linjen från din panna blandas med dina höga kindben. Ditt ansikte kan smala något till en rundad haka. Kvinnor med ovalt ansikte har tur. De kan bära nästan alla typer av örhängen! De har otrolig mångsidighet och passar ihop med alla typer av örhängen. Så ha kul att experimentera!

Runda ansiktet

Precis som de låter – runda ansikten är bredare vid kindbenen och smala vid pannan och käklinjen. Ditt ansikte har en övergripande cirkulär form. Hängande, långa örhängen komplimerar bäst denna ansiktsform. De hjälper till att förlänga ansiktet. Örhängen med den snygga och långa konstruktioner är ditt bästa val.

Fyrkantigt ansikte

Fyrkantiga ansikten smalnar inte mycket från kindbenet till pannan eller till käklinjen. Bredden på din panna, kinder och käklinje kommer att vara liknande. Runda designörhängen är ditt bästa val om du har en fyrkantig form. Överdimensionerade örhängen eller örhängen med rundade kanter är bra val eftersom de uppmärksammar dina örhängen och hjälper till att mjuka upp ditt ansikts naturliga vinklar.

Smalt ansikte

Smalt ansikts mest avgörande kännetecken är dess längd, med inte lika stor vikt vid bredden på din panna eller kinder. Ytorna har samma allmänna form som den fyrkantiga ytan men är mer långsträckta. Korta hängande örhängen med volym fungerar bäst med smala ansikten. Hängande örhängen med långsträckta kurvor accentuerar kindbenen och ger mjukhet.

Hjärtformat ansikte

Hjärtformat ansikte har pannan bredare än kindbenen och ansiktet smalnar ner mot hakan. Sådana ansikten kompletterar med örhängen som är bredare nedtill än upptill. Örhängen med långsträckta kurvor balanserar ansiktet och uppmärksammar ögonen, kindbenen och käklinjen.

Diamant ansikte

Utmärkta kindben är ett tecken på ett diamantformat ansikte. Pannan och hakan i ditt ansikte är smalare än dina kindben. Balansera dina naturliga drag med örhängen som är mer breda än långa. En kombination av raka linjer är också smickrande, liksom örhängen med känsliga droppar.

Så nu när du vet vad som fungerar för dig, dags att ta fram dina örhängen! Silvea.se har ett stort urval av super snygga örhängen till super låga priser.

Detta är en Silvea.se orginal artikel. Kopiering eller omläggning utan tillstånd är inte tillåtet.

Relaterade produkter

Fri Frakt

På beställningar över 199 kr

14 dagars öppet köp

Ångra dig om du inte är nöjd.

Snabb 1-2 dagars leverans

Spårbart med Postnord

Säker betalning med Klarna

Tryggt och säkert