Silvea Beauty Essentials kit 14 st sminkborstar + rund förvarningsbox

14 stycken exklusiva sminkborstar med förvaringsväska. Se mer information nedan.

Artikelnr: 9386

319.00 kr

11 Personer tittar på den här produkten nu!

Säker betalning med

Klarna

Beskrivning

Silvea Beauty

Sminkborstar – Essentials kit med rund förvaringsbox

Detta fina sminkborstset inkluderar 14 stycken exklusiva sminkborstar av hög kvalitet plus en fin förvaringsbox. Varje borste är tillverkad med supermjuka syntetiska hår formulerade för att efterlikna naturligt hår, kombinerar förstklassig design med toppfunktionalitet. Alla borstar från Silvea beauty är speciellt utvecklade för att vara mjuka och skonsamma mot huden och att inte absorbera produkten.

Setet innehåller också en vacker förvaringsbox för att främja maximal effektivitet och organisation. Den erbjuder även mycket bra skydd för borstarna under tex. resor.

 • 100% vegansk
 • Syntetiskt hår
 • Lätta att rengöra
 • 14 st exklusiva borstar
 • Snygg förvaringsbox i cylinderform

Setet innehåller följande:

 • 1 st Lip brush
 • 1 st Detail brush
 • 1 st Eyeshadow brush – small
 • 1 st Eyeshadow brush – medium
 • 1 st Eyeshadow brush – large
 • 1 st Eyebrow brush – angled
 • 1 st Eyebrow brush – flat
 • 1 st Blender brush – nose and eye
 • 1 st Nosebridge shadow brush
 • 1 st Fan highlighter brush
 • 1 st Blush brush
 • 1 st Foundation brush
 • 1 st Contour brush
 • 1 st Powder brush
 • 1 st Förvaringsbox

Hos Silvea.se betalar du tryggt och säkert med
 

 

Silvea Beauty sminkborstar

Vi presenterar Silvea Beauty premium sminkborstar, designade för att ta ditt sminkspel till nästa nivå. Oavsett om du är en professionell makeupartist eller en makeup-entusiast är våra borstar det perfekta verktyget för att få en perfekt, professionell makeupapplicering varje gång.

Foundation brush

Vår foundationbrush är ett måste för alla sminkrutiner. Dess platta, breda form och lätt rundade kant ger en slät och sömlös finish, vilket ger dig en naturlig, airbrushed look.

Borsten är gjorda av högkvalitativt syntetiskt eller naturligt hår, vilket gör dem skonsamma mot huden och lätta att rengöra. Vår foundationborste passar alla hudtyper och kan användas med flytande, kräm- eller puderfoundations.

Powder brush

Vår powder brush är en annan viktig sminkborste. Denna borste är vanligtvis stor och fluffig, med en lätt rundad form. Den är perfekt för att applicera löst eller pressat puder på ditt ansikte, vilket ger en slät, jämn finish.

Denna borste kan också användas för att applicera bronzer eller rouge för en naturlig och strålande look. De mjuka och fluffiga borsten är skonsamma mot huden och de hjälper till att smälta in pudret sömlöst i din hud.

Angled brush

Vår angled brush är ett mångsidigt verktyg som kan användas för konturering, highlighting och skuggning. Dess lutande kant möjliggör precision och kontroll, vilket gör att du kan uppnå en skulpterad och definierad look.

Denna borste kan användas med både puder- och krämprodukter, vilket gör den till ett mångsidigt verktyg för alla sminkrutiner. Borsten är gjorda av högkvalitativt syntetiskt eller naturligt hår, vilket säkerställer en jämn och jämn applicering varje gång.

Eyeshadow brush

Våra eyeshadow brush är designade för användning på ögonen och finns i en mängd olika former och storlekar. Vår platta ögonskuggsborste är perfekt för att applicera en basfärg på dina ögonlock, medan vår spetsiga ögonskuggsborste är perfekt för att applicera färg på ögonvecket.

Borsten är gjorda av högkvalitativt syntetiskt eller naturligt hår, vilket säkerställer en jämn och jämn applicering varje gång. Dessa borstar hjälper dig att skapa en mängd olika ögonlooks, från naturliga till djärva och färgglada.

Eyeliner brush

Vår eyelinerbrush är en tunn, spetsig borste som är perfekt för att applicera eyeliner med precision. Den kan skapa både tunna och tjocka linjer, och är bra för att skapa en mängd olika eyeliner-looks.

Borsten är gjorda av högkvalitativt syntetiskt eller naturligt hår, vilket säkerställer en jämn och jämn applicering varje gång. Denna borste hjälper dig att få en perfekt vingad eyeliner varje gång.

Lip brush

Vår lipbrush är en liten, spetsig borste som är perfekt för att applicera läppfärg med precision. Den kan också användas för att blanda olika läppfärger för en anpassad look.

Borsten är gjorda av högkvalitativt syntetiskt eller naturligt hår, vilket säkerställer en jämn och jämn applicering varje gång. Denna borste hjälper dig att uppnå en perfekt läpplook varje gång.

Hög kvalitet

Vi är stolta över kvaliteten på våra borstar, och vi förstår vikten av att hålla dem rena. Våra borstar är lätta att rengöra, och vi rekommenderar att du rengör dem minst en gång i veckan för att förhindra bakterieuppbyggnad.

Vi rekommenderar att du använder ett milt schampo eller borstrengöringsmedel och sköljer dem noggrant under rinnande vatten. Krama försiktigt ut överflödigt vatten från borsten och lägg den platt för att torka.

Förutom att rengöra dina borstar regelbundet är det också viktigt att förvara dem ordentligt. Förvara dina borstar på en torr plats, borta från direkt solljus och värme. Att förvara dina penslar i en låda eller sminkväska är ett bra sätt att hålla dem organiserade och skyddade.

Sammanfattningsvis, med vårt sortiment av premium sminkborstar har du verktygen du behöver för att få en perfekt, proffsig sminkapplicering varje gång.

Våra borstar är gjorda av högkvalitativa material och är lätta att använda, rengöra och förvara. Med våra penslar kan du skapa en naturlig, polerad look som kommer att väcka huvuden. Beställ nu och se skillnaden själv!

Kundomdömen

0 kundomdömen
0
0
0
0
0

Recensioner

Clear filters

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Silvea Beauty Essentials kit 14 st sminkborstar + rund förvarningsbox”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *