Smycken

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”5828″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Smycken

Modetrender utvecklas ständigt, men smycken förblir stadigt ett tillbehör som vi vänder oss till. Ingenting kan få en ensemble att lysa som smycken kan. Det gör också det perfekta uttalandet för självuttryck.

Smycken förändrar hur din outfit ”fungerar”. Oavsett om du bär en extravagant ring eller ett enkelt halsband, ett statementarmband eller subtila örhängen, kan ditt val av smycken lyfta ditt utseende till ett helt nytt koncept. Faktum är att modedesigners och juvelerare sedan länge har arbetat tillsammans för att skapa olika stilar. Ädelstenar är inte längre bara utsmyckningar – de är konstverk. Smycken är definitivt en stor del av mode. Här är några anledningar till varför:

Nytt utseende varje dag

Älskar du din vita skjorta och bär den för ofta? Det är ok! Få det att se annorlunda ut varje gång med olika smycken! För en formell look, koppla ihop den med guldknoppar eller hängande örhängen; för en Boho-look, släng på några rejäla armband och stapelringar, eller se avslappnad ut med tofs- och pom pom-örhängen. Du kan också bära dina smycken för att matcha ditt humör.

Konversationsstartare

Vissa smycken kallas konversationsstartare av en anledning. Djärva eller udda, invecklade eller klumpiga, sådana smycken drar naturligtvis uppmärksamhet och väcker vänliga diskussioner.

Framhäver din personlighet

Smycken är ett bra sätt att uttrycka dig själv, så välj bitar som matchar din personliga stil och personlighet. Det låter också din kreativitet och individualism lysa igenom och tala för sig själva.

Den största frågan är förmodligen hur man väljer smycken som kompletterar ditt utseende, ditt humör och din personlighet. Också hur du stylar smyken så att de förbättrar din garderob. Här är några tips och tricks som hjälper dig att skina!

Tips för smyckestyling

  1. Definiera fokus för ditt utseende: smycken eller kläder?

När du börjar klä dig, besluta om detta först. En enkel outfit kan förvandlas till något spektakulärt med rätt smycken. Om fokus ligger på dina kläder och det är djärvt, välj sedan små, subtila smycken som höjdpunkter.

  1. Skikt och stapla

Experimentera med att lägga dina halsband i skikt och stapla dina örhängen, ringar och armband! Att blanda olika längder, former, texturer och färger och se vad som fungerar är väldigt roligt! Halsband i skikt av olika längd kan ge ditt ansikte fokus. Du kan också stapla ringar i olika ädelstensfärger eller kombinera örhängen med ringar för ett intressant utseende. Om du blandar dina smycken på handleden kan du skapa ett trevligt ljud när du rör armen.

 

 

  1. Experimentera med att blanda metaller

Bär ett silverhalsband? Du behöver som regel inte para det med andra silversmycken. Kontrasta smyckets färg med sin kedja, eller stapla ringar med olika metall- eller ädelstenfärger. Prova samma sak med dina armband. Om det ser bra ut och får dig att känna dig trygg, bar kör på det!

  1. Följ inte trender blindt

Utveckla din egen stil. Vilket tillbehör du än väljer, äg det, stoltsera med det, var självsäker när du bär det. Välj smycken som passar din stil, ser bra ut på dig och kompletterar din färgning, och mestadels din personlighet.

  1. Överdriv inte

När du är entusiastisk över smycken är det lätt att ibland överutrusta. Så se bara upp så att du inte tappar ditt utseende med överskott. Om du till exempel uppmärksammar din halsringning med en uttalande halsband, lägg inte för många armband som tävlar om uppmärksamhet. Eller, om du bär djärva hängande örhängen, då borde ett enkelt, matchande halsband vara tillräckligt – eller till och med inget halsband.

Hur du matchar smycken med din outfit

Om du någonsin har fastnat och undrar vilka smycken du ska kombinera med vilken outfit, så är det här för dig! Gå bara med dessa praktiska tips:

  1. Matcha smyckena till tillfället

Fundera över vart du ska och vad du ska göra när du väljer dina smycken. Om du klär ut dig för jobbet och kommer att använda ditt tangentbord större delen av dagen, undvik att röra armband och hängande armband. Bär de längre, snyggare örhängena för formella evenemang och fester och de mer flamboyanta smycken för avslappnade utflykter.

  1. Välj smycken som kompletterar din hudton

Smycken är ett bra sätt att lyfta fram din hudton. Varma hudtoner passar bra med gult så guld är ett bra val. Silver och vitt guld belyser naturliga toner.

  1. Koppla mönster med enkla smycken

Du får en förvirrad, skrymmande blick när du blandar kläder med ett hektiskt tryck med höga, utsmyckade smycken.

Överväg istället enkla, fasta bitar.

  1. Markera ditt ansikte med örhängen

Om du vill ha strålkastarljuset på ditt ansikte, ta på ett par örhängen. Gå efter de flashiga, glittrande örhängen som får dina ögon att glittra! Tänk också på ansiktsformen när du väljer dina örhängen. Till exempel ser dubbar och triangulära örhängen bäst ut på ett ovalt ansikte.

Silvea.se erbjuder ett stort urval av vackra smycken till oslagbart låga priser.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Hos Silvea.se betalar du tryggt och säkert med
 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Show Filters

Visar 1–12 av 366 resultat